Гари Невил иска да чуе истината от Роналдо, португалецът пък коментира в Инстаграм


Гари Невил иска да чуе истината от Роналдо, португалецът пък коментира в Инстаграм
Снимка: Getty Images

1198 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо отново е в центъра на цялото футболно внимание, след като първо направи няколко коментари в социалните мрежи, а по-късно бе критикуван от бившия футболист на клуба Гари Невил

"Червените дяволи" са същинска криза след началото на Висшата лига, тъй като загубиха първите две срещи, а представянето им е под всякаква критика. Именно поради всичките проблеми, бившият капитан помоли Роналдо да разкрие какво се случва около него:

"Защо най-великият играч на всички времена (по мое мнение) трябва да чака две седмици, за да каже на феновете на Манчестър Юнайтед истината? Стани сега и говори! Клубът е в криза и се нуждае от лидери, които да го поведат напред. Той е единственият, който може да реши тази ситуация", написа Невил в социалните мрежи.

От части мнението на бившия играч от "Олд Трафорд" бе породено от това, което португалската легенда бе съобщил малко по-рано. Той разкри, че ще мине още време, докато не съобщи истината за бъдещето си. Според огромния брой предположения, той не е доволен от ситуацията в тима, както и от фактът, че трябва да се състезава в Лига Европа. 

"Те ще знаят истината, когато направя интервю след няколко седмици ще стане ясно, написа 37-годишният португалец в профила си в Инстаграм, като дори хареса коментар на мъж, който по-долу отговори, че старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне иска да го привлече.

На по-късен етап Роналдо отново коментира, вижте още по-любопитния текст от португалеца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички