Гари Невил: Ди Мария игра като тръба в Юнайтед


Гари Невил: Ди Мария игра като тръба в Юнайтед

1378 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил отвърна на коментарите на съпругата на Анхел Ди Мария. През последните дни Хорхелина Кардосо се изказа негативно за престоя си в град Манчестър преди няколко години, като сравни града с тоалетна.

Причината за пребиваването ѝ в Англия бе трансферът на Анхел Ди Мария в Манчестър Юнайтед през 2014-та година, който бе купен от Луис Ван Гаал, но изкара само един сезон на „Олд Трафорд“ и впоследствие бе продаден на Пари Сен Жермен. Бившият бранител на „червените дяволи“ Гари Невил обаче смята, че аржентинският национал и съпругата му просто търсят извинения за слабия период на Ди Мария в Англия, като посочи за пример Серхио Агуеро, който се превърна в легенда в Манчестър Сити. „От време на време чуваме подобни истории от играч като Ди Мария, който игра като тръба в Манчестър Юнайтед. Имах големи очаквания и бях заинтригуван, че сме подписали с топ играч, когато той дойде, но той беше ужасен. Никога не бе заинтересован от деня, в който дойде тук. Това, което Ди Мария трябва да направи, е да погледне сънародниците си Серхио Агуеро и Пабло Сабалета, които играха чудесно за Манчестър Сити и не са бързали да напускат Манчестър“, заяви Гари Невил пред „Скай Спортс“.

Анхел Ди Мария изигра 32 мача с екипа на Манчестър Юнайтед през сезон 2014/15, в които успя да вкара едва 4 гола. А ето какво прави Ди Мария, когато види нещо за Манчестър Юнайтед по телевизора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички