Феновете на Юнайтед се обединиха против трансфера на Вернер


Феновете на Юнайтед се обединиха против трансфера на Вернер
Снимка: Getty Images/Guliver

1460 0

Феновете на Манчестър Юнайтед призоваха тима да не взима нападателя Тимо Вернер от РБ Лайпциг. Във вчерашния ден се появи информация, че „червените дяволи“ са осъществили контакт с представители на немския национал за потенциален трансфер на „Олд Трафорд“.

За феновете на Манчестър Юнайтед не е тайна, че 24-годишният нападател е трансферна цел на Ливърпул. Според ‘Manchester Evening News’ наставникът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер желае да вземе нов нападател в тима през следващия сезон, като името на Вернер е едно от тези, които се обсъждат. Немският нападател обаче не е на върха на списъка с желаните от норвежеца нападатели. Отделно самият футболист публично обяви преди няколко седмици, че би имал желание да работи с треньора на Ливърпул и негов сънародник Юрген Клоп. Това определено е ядосало феновете на Манчестър Юнайтед, като те нямат желание отборът да привлича футболист, чиято основна цел е да премине в кръвния им враг.

24-годишният нападател се намира в страхотна форма от началото на настоящата кампания. Тимо Вернер е успял да реализира 21 гола в 25 мача в Немската Бундеслига през този сезон. А ето кой друг тим от Висшата лига се интересува от немския голмайстор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички