Футболна съпруга не се изказа особено ласкаво за Манчестър


Футболна съпруга не се изказа особено ласкаво за Манчестър
Снимка: Guliver/GettyImages

1899 0

Съпругата на звездата на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария не се изказа особено ласкаво за един от бившите клубове на аржентинеца Манчестър Юнайтед. През 2014-та година Ди Мария се присъедини към „червените дяволи“ за сумата от 75 милиона евро, което бе един от най-скъпите трансфери в историята на футбола за онова време.

Съпругата му Хорхелина Кардосо разкри, че двамата са минавали през доста труден период през лятото на 2014-та. „Спомням си, че Анхел дойде и ми каза, че е пристигнала оферта от Манчестър. Добави и че са склонни да увеличат заплатата му. Казах му, че няма шанс да го последвам и той трябва да отиде сам там. „Не, хайде, нека отидем“, отговори ми той. Сделката бе за много пари, а в Испания ни казваха, че сме алчни за пари“, сподели Кардосо.

Тя добави и че е била в Манчестър преди това, след като с Анхел Ди Мария са били на гости на Серхио Агуеро. „Не исках да ходя в Манчестър, тъй като съм приятелка с Джанина Марадона, която бе женена за Агуеро. Летяхме от Мадрид до Манчестър, за да ги посетим за два-три дни. Беше ужасно! Манчестър е кенеф, едва изкарахме няколко дни там. Когато си тръгнахме, казах на Анхел „Иди в която и да е друга страна, само не в Англия“. Няколко месеца по-късно се озовахме точно в Манчестър“, добави съпругата на Ди Мария в интервю за 'Los Angeles de la Manana'.

А ето как от Реал Мадрид са вбесили аржентинското крило през 2014-та година.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички