Габриел Мартинели: Искам да се отблагодаря на Арсенал


Габриел Мартинели: Искам да се отблагодаря на Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

4165 0

Нападателят на Арсенал Габриел Мартинели има сериозни планове за бъдещето си в тима. Младият бразилец има желание да остане при „артилеристите“ дълги години и да води атаката на тима в бъдеще.

Мартинели е първият тийнейджър, който вкарва поне 10 гола за един сезон с екипа на Арсенал, откакто това стори Никола Анелка през сезон 1998-99. 18-годишният бразилец си поставя високи цели в следващите години в Северен Лондон. „Искам да спечеля Шампионската лига и много титли в Англия. Надявам се феновете на Арсенал да бъдат щастливи от представянето ми на терена. Те заслужават най-доброто – не само привържениците, но и всички в щаба на отбора. Бих искал да се отблагодаря на клуба за всичко, което те са направили за мен дотук. Бих желал да стана легенда на Арсенал“ заяви Габриел Мартинели пред ‘FourFourTwo’.

След като пристигна от четвъртото ниво на бразилския футбол през миналата година, 18-годишният футболист е един от малкото светли лъчи в тима на Арсенал през този сезон. Той вкара по две попадения в мачове от Карабао Къп и Лига Европа, но може би най-забележителното му попадение бе срещу Челси на „Стамфорд бридж“ през месец януари. А ето какво каза Мартинели по адрес на наставника на Ливърпул Юрген Клоп.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички