Футболист на конкурент се изказа ласкаво за Юрген Клоп


Футболист на конкурент се изказа ласкаво за Юрген Клоп
Снимка: Getty Images/Gulliver

4623 0

Наскоро наставникът на Ливърпул Юрген Клоп засипа с похвали младия футболист на Арсенал Габриел Мартинели. 18-годишният бразилец е един от малкото светли лъчи в отбора на „артилеристите“ през този сезон, като е вкарал 10 гола за клуба във всички турнири. Две от тези попадения дойдоха именно срещу Ливърпул в двубоя от Карабао Къп през ноември.

„Мартинели е на толкова крехка възраст, но за мен той е талантът на десетилетието. Той е невероятен нападател“ каза Клоп. Самият нападател също остана много доволен от похвалите на един от най-добрите треньори в света. „Чувствам се много горд, че един от най-добрите тактици в света се изказва толкова положително за мен. Сега трябва да остана спокоен, фокусиран и да продължа да работя, за да постигна по-велики неща“, заяви Мартинели.

18-годишният бразилец ще има отново възможността да се изправи срещу Ливърпул на Юрген Клоп, когато лидерът в класирането в Англия гостува на „Емиратс Стейдиъм“ на Арсенал на 2-ри май. А ето какво отличие спечели Клоп през последната седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички