Фъргюсън откровен: Как накара Кристиано Роналдо да "смени" Сити с Юнайтед?


Фъргюсън откровен: Как накара Кристиано Роналдо да "смени" Сити с Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Guliver

11331 0

Легендата на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън разкри какво е сторил, за да може мегазвездата Кристиано Роналдо, с когото са в изключително близки отношения, да се завърне на "Олд Трафорд". Шотландецът категорично сподели, че е нямало как да се примири с идеята португалецът потенциално да заиграе в градския съперник на "червените дяволи" - Манчестър Сити.

"Развълнуван съм, както всеки друг. Говоря от името на всички привърженици на Манчестър Юнайтед - това е страхотно. За мен бе вълнуващо, но и облекчение, защото не си го представях да играе за Ман Сити, не мисля, че изобщо някой може да си го представи.

Заради това предприехме мерки, за да сме сигурни, че ще дойде тук. Клубът ги последва много добре. Говорих с Глейзър и всичко се получи. Мисля, че ще окаже особено влияние върху младите футболисти. Роналдо има опитът, за да се справи със ситуацията" - сподели Фъргюсън.

Португалецът вече оказва своето голямо влияние върху тима. На терена той дебютира с две важни попадения срещу Нюкасъл за успеха с 4:1. Извън терена пък... В Манчестър Юнайтед "гледат в чинията на Роналдо" и се съобразяват с това, което яде!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички