Фърдинанд предупреди Манчестър Сити: Големият тест тепърва предстои


Фърдинанд предупреди Манчестър Сити: Големият тест тепърва предстои
Снимка: Getty Images/Guliver

1079 0

Легендарният защитник на Рио Фърдинанд, който сега е експерт на BT Sport, защити кандидатурата на Манчестър Сити за требъл (Висшата лига, Купата на Англия и Шампионска лига) след категоричната им победа с 4:1 на стадион "Етихад" срещу Арсенал.

Бившият играч вярва, че "би било глупаво" да се съмнява в шансовете на Сити да спечели требъл, постижение, което само Манчестър Юнайтед е постигнал в Англия. "Манчестър Сити може да спечели всеки мач, който предстои, и те показаха това и с количеството точки, които натрупаха през последните два сезона“, каза Фърдинанд.

Предупреждението на Фърдинанд

Но Рио Фърдинанд предупреди Манчестър Сити за Реал Мадрид, отборът, срещу който се изправят на полуфиналите на Шампионска лига и който ги нокаутира миналия сезон.

"Реал Мадрид има играчи от световна класа и може да извлече страхотно представяне от нищото. Големият е Реал Мадрид. Няма значение как Реал Мадрид ще влезе в този мач. Ние видяхме историята, която имат в Шампионска лига“, предупреди той.

Фърдинанд вярва, че "Реал Мадрид може да направи страхотно представяне от нищото" и твърди, че "те имат играчи от световна класа по целия терен и опит, за да се справят с Манчестър Сити". След двубоя с Арсенал пък Ерлинг Холанд записа със златни букви името си в историята на Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички