Клоп сподели колко време ще отсъства от терените Мане


Клоп сподели колко време ще отсъства от терените Мане
Снимка: Getty Images/Gulliver

2999 0

Един от голмайсторите на Ливърпул през този сезон Садио Мане получи контузия през миналата седмица по време на двубоя срещу Уулвърхемптън от Английската Висша лига. След срещата треньорът на мърсисайдци Юрген Клоп сподели, че сенегалецът е получил разтежение и ще отсъства от терените известно време.

На днешната пресконференция преди утрешния мач между Ливърпул и Уест Хям немският специалист разкри подробности около травмата на Мане. Оказва се, че контузията на 27-годишното крило не е сериозна, но той ще пропусне срещите с „чуковете“ и Саутхемптън до края на седмицата. „Той няма да вземе участие срещу Уест Хям и Саутхемптън, но след това би трябвало да е добре. Седмицата след това е идеалната, в която може да се върне в ритъм. Има леко мускулно разкъсване, което не е сериозно да го остави извън игра. Трябва да сме благодарни, че травмата не е сериозна. Но все пак имаме три мача тази седмица и това означава, че той няма да играе в тях“, каза Юрген Клоп.

През този сезон Садио Мане е взел участие в 22 мача във Висшата лига, в които е допринесъл с 11 гола. Сенегалецът има още 4 попадения в останалите турнири. А ето в каква куриозна ситуация бе замесен партньорът в атака на Мане Мохамед Салах.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички