ФА отговори на Клоп: Ливърпул бе предупреден относно вероятен двубой през зимната пауза


ФА отговори на Клоп: Ливърпул бе предупреден относно вероятен двубой през зимната пауза
Снимка: Getty Images/Guliver

2876 0

Ливърпул получи сериозно предупреждение относно възможността за преиграването от четвъртия кръг на ФА Къп по време на зимната пауза преди старта на настоящата кампания. Мениджърът Юрген Клоп сподели след края на мача с Шрусбъри, завършил наравно 2:2, че нито той, нито звездите от първия му тим ще присъстват на преиграването у дома с Шрусбъри, което ще се проведе по време на първата седмица от насрочената пауза.

"Преди старта на сезон 2019-20, всички клубове приеха, че преиграванията от четвъртия кръг на ФА Къп, ако има такива, ще трябва да се проведат по време на първата седмица от зимната пауза в шампионата. Това ще се отрази само на малък брой отбори поради разделението на двубоите от Висшата лига по време на зимната пауза“, споделиха от ФА.

"През април 2019 получихме писмо от Висшата лига, където ни помолиха да уважим зимната пауза и да не организираме приятелски срещи или турнирни мачове. Ние уважаваме това. Висшата лига ни помоли да уважим зимната пауза. Това и ще направим. Ако ФА не уважава това, то тогава ние не може да променим ситуацията. Няма да бъдем там“, каза германският специалист. Клоп заяви след равенството 2:2 с Шрусбъри в неделя, че наставникът на тима до 23 г. Нийл Кричли ще води младия състав в преиграването, което в момента е насрочено за 4 февруари и обект на промяна заради телевизионните права.

А как луда радост обзе феновете на Шрусбъри след ремито с Ливърпул - вижте ВИДЕО в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички