"Феликс опитва, но какво правят от Челси": 1-вата тренировка на Жоао (ВИДЕО)


"Феликс опитва, но какво правят от Челси": 1-вата тренировка на Жоао (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1784 0

Английският гранд Челси се представя много слабо напоследък във Висшата лига и поради това заема 10-ото място. В клуба се надяват с привличането на Жоао Феликс под наем от Атлетико Мадрид до края на сезона нападението на тима да се подобри значително.

Португалският нападател вече взе участие в първата си тренировка като част от Челси. Някои медии на Острова обаче обърнаха внимание на много любопитни кадри от нея, след като "сините" я споделиха в интернет пространството.

Вижда се добра техника, която демонстрира Феликс, както и отлична скорост. SportBible и Givemesport обаче критикуват останалите играчи на столичния гранд, които не разчитат идеите на Феликс.

Визират се две ситуации, които можете да видите във видеото по-долу в материала, в които атакуващият футболист търси двойно подаване на скорост, но така и не получава топката обратно.

Със сигурност Греъм Потър разчита много на Феликс за покачването на качеството в тима му. Междувременно стана ясно и каква заплата ще получава Жоао Феликс в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички