Когато фен на Челси... си изми зъбите на стадиона по време на мач (ВИДЕО)


Когато фен на Челси... си изми зъбите на стадиона по време на мач (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1767 0

Футболните привърженици позабравят тръпката да наблюдават любимите си отбори на живо от стадиона. Тяхната колоритност през годините обаче не може да бъде забравена. Ще ви напомним за случай отпреди над 10 години, когато привърженик на Челси реши да си измие зъбите по време на дерби с Манчестър Юнайтед.

Случаят е от 2009 година. В 83-ата минута камерите показват осъществяването на смени в двата отбора, а тези с по-набито око забелязват на фон как един фен мие своите зъби. Това набира голяма популярност и британска медия се опитва да го намери впоследствие, а той самият се свързва с нея.

"Исках да стигна бързо до мача и сложих четката за зъби в джоба си, забравих да си измия зъбите. Мислех, че никой не гледа. Винаги си мия зъбите преди да излизам, където и да е. Мислех, че никой не ме гледа" - е обяснението му, цитирано от "Гардиън", което никак не прави ситуацията по-малко странна.

Той разкрива и защо е със слънчеви очила през ноември във вечерно време: "Видях бившата си приятелка на мача. Причината да нося слънчеви очила бе, за да си прикрия лицето. Харесвам момичетата, харесвам жените. Мисля, че съм женкар и изглеждам много добре".

Междувременно спрягат ново звездно име сред треньорите за наследник на Лампард в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички