Болезнено: Френки де Йонг иска в друг английски гранд, а не в Манчестър Юнайтед


Болезнено: Френки де Йонг иска в друг английски гранд, а не в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2296 0

Халфът на Барселона Френки де Йонг предпочита трансфер в отбора на Челси, отколкото в Манчестър Юнайтед, твърди местното издание sport.es. Причината е, че полузащитникът иска да играе в Шампионска лига, а на "Олд Трафорд" няма да има тази възможност.

Според испанското издание, Де Йонг е отворен към трансфер във Висшата лига, но предпочита това да бъде Челси именно заради европейското участие на "сините" в най-силния турнир на УЕФА. Неговите предпочитания обаче зависят и от желанието на Челси да го привлече.

По последни информации Манчестър Юнайтед и Барселона се разбраха за цената на Де Йонг, но самият футболист отказва да премине на "Олд Трафорд". В момента на "Камп Ноу" изчакват да видят дали ще постъпят други оферти за Де Йонг, които да удовлетворят и самия играч.

Все по-вероятно изглежда Де Йонг да остане в Барселона и през новия сезон, освен ако не постъпи оферта от Челси. "Сините" обаче вече осъществиха няколко трансфера, а освен това са свързвани с още една многомилионна придобивка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички