Манчестър Юнайтед ще надцаква Ювентус за звезда на Лацио


Манчестър Юнайтед ще надцаква Ювентус за звезда на Лацио
Снимка: Getty Images

2352 0

Манчестър Юнайтед ще трябва да направи по-добро предложение към Лацио, за да пребори Ювентус за подписа на Сергей Милиноович-Савич през това лято. 27-годишният сърбин е спряган за трансфер на „Олд Трафорд“, ако „червените дяволи“ не успят да трансферират Френки де Йонг от Барса.

Милинкович-Савич е изключително ценен играч за римляните, а през миналия сезон записа 11 гола и 12 асистенции в 47 мача от всички надпревари.

Сръбският национал има 58 гола и 51 паса за попадения в 294 мача за италианския гранд, като има в кариерата си Купа на Италия и две Суперкупи на страната от 2015-а досега.

Договорът му с тима от „Олимпико“ е за още две години, но Ман Юнайтед иска да даде 50 милиона евро за него и да го вземе сега. Английският отбор се раздели с Пол Погба, Неманя Матич и Андреас Перейра и има нужда да се подсили в тази зона.

Погба се върна в Ювентус и получи много лоша травма в коляното по време на летния лагер, която може да го изхвърли от състава на Франция за Мондиал 2022. Според италианските медии обаче Ювентус също има голям интерес към СМС и е вероятно да се стигне до наддаване между двата отбора, за да може играчът да прецени къде да продължи кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички