За пръв път от 17 години Кристиано Роналдо ще завърши сезона без трофей


За пръв път от 17 години Кристиано Роналдо ще завърши сезона без трофей
Снимка: GettyImages

3005 0

Атлетико Мадрид отстрани Манчестър Юнайтед на осминафиналите на Шампионска лига стана ясно, а с това окончателно стана ясно, че Кристиано Роналдо ще завърши кампанията без трофей. Това е първият сезон от 17 години насам, в който Роналдо няма да вдигне клубен трофей.

Последният път, в който португалецът завърши без клубно отличие, бе през далечната 2005 година, когато играеше под ръководството на сър Алекс Фъргюсън. Оттам нататък е безпогрешен в това отношение, печелейки 32 трофея на клубно и национално ниво, като от тях се открояват петте му триумфа в Шампионска лига и спечеленото Европейско първенство с Португалия през 2016-а.

Провалът в най-комерсиалния клубен турнир означава, че „червените дяволи“ за пети пореден сезон ще завършат без трофей. На практика отборът няма никакви шансове да спечели Висшата лига, изоставайки на 20 точки от първия в таблицата Манчестър Сити. Момчетата на Ралф Рангник продължават да се борят за влизане в топ 4, като им предстои тежка програма и мачове с Ливърпул, Челси и Арсенал.

В двубоя срещу Атлетико Мадрид ас на Манчестър Юнайтед направи "финта на Бербатов" - вижте (ВИДЕО)!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички