Диего Симеоне "хвръкна" от щастие на "Олд Трафорд": Нямаше някой, който да не е на ниво


Диего Симеоне "хвръкна" от щастие на "Олд Трафорд": Нямаше някой, който да не е на ниво
Снимка: Getty Images

2080 0

Предводителят на Атлетико Мадрид Диего Симеоне закономерно бе много щастлив след последния съдийски сигнал на "Олд Трафорд", който класира отбор му на 1/4-финалите в Шампионска лига.

*Испанският гранд успя да постигне минимална победа с 1:0 срещу Манчестър Юнайтед, която се оказа напълно достатъчна за класиране в следващата фаза!

"Да, доволен съм. Много хора стоят зад постигането на определени успехи. Получи се много оспорван и много напрегнат мач. Започнахме в схема на игра 5-3-2, но после преминахме към 5-4-1. Не ни беше срам да се защитаваме", отсече Чоло след мача и добави:

"Бяхме наясно какво трябва да правим, когато получавахме възможност да атакуваме".

"Голът ни не кореспондираше с характера на мача, но ни даде увереност, че можем да създадем проблеми на Юнайтед. През второто полувреме свършихме блестяща екипна работа. Това беше едно от най-силните ни представяния през сезона и съм много щастлив от този факт. Всички футболисти се справиха перфектно. Нямаше някой, който да не е на ниво", бяха думите на Симеоне.

Вижте още: Ралф Рангник се вайка за първото полувреме, нарече решение на съдията "смешно"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички