Фалшиви слухове за Зидан държат щастлив Кристиано Роналдо на "Олд Трафорд"


Фалшиви слухове за Зидан държат щастлив Кристиано Роналдо на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images

1941 0

Английският Mirror излезе с любопитната информация, че ръководството на Манчестър Юнайтед запазва суперзвездата си Кристиано Роналдо щастлив с "безпочвени" слухове. Те използват старите информации около Зинедин Зидан за евентуалното му поемане на треньорския пост в клуба, което към момента изглежда невъзможно.

През миналия ноември докладите сочеха, че френската звезда ще бъде наследникът на Оле Гунар Солскяер, а португалецът е бил с две ръце за подобно решение. Вместо обаче това да стане, "червените" назначиха Ралф Рангник за временен мениджър до края на сезона.

Зидан изглеждаше очакваният избор за Юнайтед след уволнението на Солскяер, защото останалите варианти бяха наети на друго място във въпросния момент, а французинът бе свободен, след като разтрогна с Реал за втори път. Бившият футболист спечели 11 трофея като наставник на мадридския клуб, включително две титли в Ла Лига и сътвори три триумфа в Шампионска лига. Успехът му на континента е най-възхитителният, който помни историята, защото към момента е единственият треньор, който е спечелил три поредни европейски купи.

Кристиано Роналдо беше талисманът на Зидан в Реал по време на първото му управление.  "Зидан ми помогна много. Уважавах го още преди да ми бъде наставник, но работата с него ме накара да му се възхищавам още повече. Никога няма да забравя какъв човек е, как говори, как ръководеше отбора и не на последно място - как се отнасяше с мен", коментира Роналдо през август 2019 г.

Месеци по-късно най-сигурен наследник на вакантния пост е Ерик тен Хаг, който през последните седмици проведе редица разговори с шефовете на клуба, а някои медии дори обявиха, че двете страни са стигнали до устно съгласие. Така настоящият мениджър на Аякс се очаква да бъде представен в идните седмици и окончателно да пребори Маурисио Почетино за поста.

А ето какъв мегаскандал забърка португалската легенда след загубата на "червените дяволи" от Евертън през уикенда!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички