"Евертън има повече шансове за топ 4"! В Англия се гаврят жестоко с Челси


"Евертън има повече шансове за топ 4"! В Англия се гаврят жестоко с Челси
Снимка: Getty Images

2486 0

Ужасяващата форма на Челси продължава, а критиките върху клуба, футболистите и треньора Греъм Потър стават все по-осезаеми. "Сините" загубиха сензационно от последния в класирането Саутхямптън у дома с 0:1 в събота.

Футболният спец Анди Грей се присъедини към критиците на лондончани. Той направи любопитно изказване, заявявайки, че един от борещите се да не изпадне тимове Евертън има по-големи шансове да намери място в Топ 4 на Висшата лига, отколкото Челси.

Поражението от "светците" остави лондончани на 10-о място в таблицата с актив от само 31 точки след изиграни 23 срещи. Евертън от своя страна се намира на 16-ата позиция с 21 пункта. "Карамелите" обаче далеч не разполагат с рекордния бюджет за трансфери, който Челси пръсна през сезона до момента.

"Мисля, че Евертън има повече шансове да стигне до Топ 4 от Челси. Нямат никакъв шанс да се качат до тази позиция в класирането. Абсолютно никаква възможност", коментира Грей пред "BeIN SPORTS".

Още по-шокираща формата на "сините" прави фактът, че клубът похарчи над 600 млн. паунда за привличането на играчи само в рамките на настоящата кампания. Към отбора се присъединиха футболисти като Жоао Феликс, Енцо Фернандес и Михайло Мудрик, които обаче до момента също не успяват да помогнат.

Ето какво решение твърдят на Острова, че клубът е взел да бъдещео на Греъм Потър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички