Челси откри топ мениджъра, с когото ще заменя Греъм Потър


Челси откри топ мениджъра, с когото ще заменя Греъм Потър
Снимка: Getty Images

11622 0

Челси е хвърлил око на на бившия мениджър на Тотнъм - Маурисио Почетино, ако резултатите на "сините" не се подобрят под ръководството на Греъм Потър, твърди "The Hard Tackle".

Имайки предвид лошите резултати, изданието съобщава, че йерархията на клуба обмисля да уволни Потър. Те са определили Маурисио Почетино - бившия мениджър на Тотнъм и ПСЖ като възможен наследник на британеца. Аржентинецът бе опция пред клуба миналата година, след като Томас Тухел бе уволнен на "Стамфорд Бридж".

Какво би донесъл Почетино в Западен Лондон?

Почетино има безспорното умение да развива младите футболисти в световна класа. Като се има предвид младият отбор на Челси, той може би е човекът, който може да го промени. Големият опит на аржентинския треньор в английския футбол също би му помогнал да се адаптира бързо.

Почетино беше начело на Тотнъм в 293 мача, като спечели впечатляващите 160 от тях. Той също така постинга успехи и на европейската сцена, класирайки "спърс" на финал на Шампионска лига през сезон 2018/19, който обаче бе загубен от Ливърпул.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Изследване показа, че Кепа Арисабалага е най-добрият вратар в елита на Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички