"Мислят, че аз съм проблемът, но грешат"! Греъм Потър с отговор към критиците си


"Мислят, че аз съм проблемът, но грешат"! Греъм Потър с отговор към критиците си
Снимка: Getty Images

1490 0

Критиките към треньора на Челси - Греъм Потър, стават все по-осезаеми след поредния лош резултат на неговия тим. Лондончани загубиха от последния в класирането във Висшата лига Саутхямптън с 0:1 и то като домакини, но специалистът смята, че проблемът е в него. 

"Сините" изиграват много лош сезон до момента в английския елит. Те допуснаха 8 поражения, 7 равенства и спечелиха едва 8 двубои през кампанията. Това далеч не кореспондира с големите амбиции, които клубът предявява, пръскайки над 600 млн. паунда за трансфери от лятото досега.

"След загуба с 0:1 у дома, всяка критика, която получиш, е разбираема. Мисля, че имахме тежък период и смятам, че бяхме поставени пред редица изпитания като интегрирането на млади играчи във Висшата лига. Докато резултатите не се получават, може да е трудно, така са нещата", коментира Потър пред медиите след двубоя и продължи.

"Сигурен съм, че има много хора, които си мислят, че аз съм проблемът, определено. Аз обаче не смятам, че са брави. Но не съм достатъчно арогантен да кажа, че мнението им не си струва отговора. Работата ми е да помогна на отбора, да продължаваме да работим през слабия период. Трябваше да направим промени и истината е, че през първото полувреме направихме крачка назад в представянето си. Отговорът през второто беше добър, но недостатъчен", допълни още той.

Пред Челси предстои да срещнат градския си съперник Тотнъм. Възпитаниците на Греъм Потър гостуват на "шпорите" в неделя (26.02)

Ето кой е единственият треньор на "сините" в последните 30 години с по-лош старт от Потър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички