Греъм Потър пое отговорността след провала на Челси срещу Саутхямптън


Греъм Потър пое отговорността след провала на Челси срещу Саутхямптън
Снимка: Getty Images

1822 0

Мениджърът на Челси - Греъм Потър, говори за разочароващото поражение на неговия тим, нанесено от Саутхямптън у дома на "Стамфорд Бридж". Британският специалист пое отговорността за загубата и посочи, че "сините" са изпуснали мача през първото полувреме.

"Мислех, че първото полувреме бяхме доста под очакваното ниво. Бяхме наказани накрая от Джеймс Уърд-Праус. Нивото ни на представяне през първото полувреме не беше добро. Поздравявам на Саутхямптън, те се бореха до последно", каза Потър пред "Sky Sports".

"Второто полувреме натискахме и натискахме, но не вкарахме положенията си, а трябваше. Tрябва да се справяме по-добре, отколкото през първото полувреме и аз поемам отговорност за това днес. През второто полувреме имахме няколко добри положения за гол и не мога да повярвам как не успяхме да ги реализираме", сподели още британецът.

Лондончани се намират в сериозна криза през този сезон. Момчетата на Потър са на десето място в английския елит с актив от 8 победи, 7 равенства, 8 поражения и 35 точки. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само един треньор е започвал по-зле от Греъм Потър в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички