Ерлинг Холанд се закани за новата година: Тепърва започваме!


Ерлинг Холанд се закани за новата година: Тепърва започваме!
Снимка: Getty Images

1192 0

Суперзвездата на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, изрази благодарности към феновете за всичко, което той постигна през изминалата 2022-а година. Норвежкият ас даде обещание за дори още повече постижения през новата година.

Холанд бе един от най-добрите футболисти на 2022 г., отбелязвайки 37 гола на клубно ниво. Той беляза страхотен скок в кариерата си, преминавайки при "гражданите" от Борусия Дортмунд за сумата от 60 млн. евро.

Голмайсторът предизвика фурор и във Висшата лига още с присъединяването си към нея през лятото. Той вече може да се похвали с 27 гола и 3 асистенции в едва 21 мача с "небесносиния" екип. 21 от попаденията, както и 3-е голови подавания са в рамките на само 15 срещи в елита.

"Хей, приятели, голяма година за мен. Много промени, но най-важното е, че те бяха за добро. Благодаря за многото обич през цялото време. Нека останем заедно през 2023-а година. Както винаги казвам, предстои още", закани се Холанд с пост в социалните мрежи.

Ето как норвежецът изпусна нервите си и едва не контузи свой колега

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички