Eрлинг Холанд не пропусна да смълчи критиците си и в навечерието на 2023 г. (ВИДЕО)


Eрлинг Холанд не пропусна да смълчи критиците си и в навечерието на 2023 г. (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1623 0

Ерлинг Холанд стартира от самото начало при домакинството на Евертън и след 24 минути даде преднина на Манчестър Сити в двубоя от 18-тия кръг на Висшата лига.

По този начин норвежецът вкара изумителното 21-во попадение само в английския елит от началото на кампанията. Това се случи в неговия 15-ти мач, тъй като той не е взел участие в един от ангажиментите на "небесносините", а те имат и два отложени двубоя.

Хубаво е да се отбележи, че попаденията на европееца по време на кампанията са с девет повече от тези на Евертън за същия период от време, тъй като тимът от Ливърпул е реализирал едва дванадесет попадения.

В същото време вероятността Холанд да спечели "Златната обувка" продължават да се увеличават, тъй като попаденията му за половин сезон са повече от головете на някои от победителите през минали кампании.

Нападателят на Манчестър Сити би победил носителите на "Златната обувка" със своите 21-о попадения в пет от изминалите сезони:

  •  1997/98 (18)
  •  1998/99 (18)
  •  2006/07 (20)
  •  2008/09 (19)
  •  2010/11 (20)

Следете развоя на Висшата лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички