Възможно ли е? Кевин де Бройне вярва, че Холанд може да измести Меси и Роналдо


Възможно ли е? Кевин де Бройне вярва, че Холанд може да измести Меси и Роналдо
Снимка: GettyImages

2555 0

Суперзвездата на Манчестър Сити - Кевин де Бройне, разкри, че вярва, че една от най-големите надежди на футбола - Ерлинг Холанд, има възможност да изравни рекорда на Лео Меси и Кристиано Роналдо по отбелязани голове.

Холанд продължави да прави фурор във Висшата лига след пристигането си от Борусия Дортмунд това лято. До момента той има 24 гола и 3 асистенции в едва 19 мача за "гражданите".

"Ерлинг е обсебен от головете. Той вече има около 200 гола, така че е възможно да стигне  600, 700 или 800, ако е здрав и продължава да прави това, което прави", заяви Де Бройне пред медиите.

"Не го виждам различен като много хора. Той е нормален футболист като всеки друг и не се взима много на сериозно. Когато говорим за професионални футболисти, всеки има нещо специално.

Не мисля, че можеш да станеш професионален играч, ако го нямаш. Ако не можеш да постигнеш най-добрата версия на себе си. Той е все още младо момче, което се наслаждава на живота си, но взима и футбола много на сериозно. Просто обича да вкарва голове", допълни още той.

Ето каква смела прогноза даде легендарният Тиери Анри за Холанд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички