Ерлинг Холанд е трансферна цел №1 на Манчестър Юнайтед


Ерлинг Холанд е трансферна цел №1 на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2200 0

Ерлинг Холанд е цел номер 1 на Манчестър Юнайтед през летния трансферен прозорец, съобщава Manchester Evening News. Мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер и новият футболен директор Джон Мърто са постигнали консенсус, че норвежецът би бил идеалният дългосрочен заместник на Ромелу Лукаку, след като не успя да го привлече от РБ Залцбург миналия сезон.

Холанд е един от най-исканите играчи в света, като според британския таблоид The Sun той ще струва 130 млн. паунда през лятото. През 2022 ще бъде активирана освобождаващата му клауза на стойност 65 млн. паунда, поради което "жълто-черните" биха приели достатъчно висока оферта за него през това лято.

Договорът на Ерлинг Холанд с Борусия Дортмунд е до 2024 година, но силните му изяви предизвикаха апетита на редица футболни грандове в Европа. През настоящия сезон Холанд е изиграл 29 мача за Борусия и в тях е вкарал цели 30 гола. Нападателят е желан и от друг английски гранд - Челси, който е отправил нова оферта, включваща размяна на играчи (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички