Ерик тен Хаг връща бивш футболист на Юнайтед обратно на "Олд Трафорд"


Ерик тен Хаг връща бивш футболист на Юнайтед обратно на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images

1783 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг продължава да крои планове как да подсили своя състав. Сега нидерландският специалист търси трети вратар, който да подсигури Давид Де Хеа и Том Хийтън. Новият мениджър на "Олд Трафорд" се е спрял на бившия страж на "червените дяволи" Серхио Ромеро, съобщава "The Express".

Ромеро може да донесе доста опит в съблекалнята на Юнайтед и то за без пари. 35-годишният футболист прекара шест години в Манчестър Юнайтед, след като се присъедини към клуба от Сампдория през 2015 година. По време на престоя си на Олд Трафорд той изигра 61 мача, записвайки впечатляващите 39 чисти мрежи и допусна само 27 попадения.

Аржентинецът не успя да детронира Давид Де Хеа за стартовата позиция в състава на "дяволите", но за сметка на това го замени успешно в турнирите ФА Къп и Лига Европа, които спечели през 2016 и 2017 година. Вратарят има и 96 мача с националния отбор на Аржентина.

Ромеро си тръгна от Юнайтед през 2021 година, присъединявайки се към отбора на Венеция. Сега той отново е свободен агент и може да се завърне на "Олд Трафорд".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза легенда на Манчестър Юнайтед за сагата около Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички