Ерик тен Хаг убеден: Никой отбор не би се справил с контузиите, които имахме


Ерик тен Хаг убеден: Никой отбор не би се справил с контузиите, които имахме
Снимка: Getty Images

1069 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, заяви, че никой друг отбор не би се справил с контузиите, с които се сблъскаха "червените дяволи" през настоящия сезон.

Манчестърският гранд се представя на приливи и отливи през кампания 2023/24 и се намира на седма позиция в класирането. Споед нидерландеца основната причина за това са многото травми в състава.

Ерик тен Хаг смята, че контузиите са виновни за седмото място

"Очакваме много играчи да се завърнат в средата на януари: Мейсън (Маунт), Каземиро, Мартинез, Маласия. Очакваме същото и Хари Магуайър, разбира се. Мисля, че сме много оптимистично настроени. Когато играчите се върнат и когато късметът ни се обърне малко по отношение на контузиите, тогава ще имаме пет или шест нови попълнения през януари", коментира той, цитиран от "Daily Mail".

"Mисля, че никой отбор не би могъл да се справи с толкова големи загуби. Не сме доволни от това как се представяме, но трябва да сме доволни от броя на точките, които имаме.

Вече доказахме, че можем да се противопоставим на Ливърпул, Арсенал и Астън Вила. Можехме да спечелим тези мачове, ако всичките ни играчи бяха във форма. Показахме, че сме гладни и имаме решителността и правилното отношение", продължи Тен Хаг.

"Показахме, че сме силни, дори и без толкова много играчи. Дори и с тези загуби се борихме срещу най-силните отбори в тази лига. И когато играчите се върнат на терена, можем да победим всеки с правилното отношение. От нас зависи", завърши треньорът на "червените дяволи". А ето как Тен Хаг вдъхнови обрата над Астън Вила. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички