1 гол в 13 мача, но Манчестър Юнайтед ще задържи Марсиал поне до лятото


1 гол в 13 мача, но Манчестър Юнайтед ще задържи Марсиал поне до лятото
Снимка: Getty Images

929 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг е категоричен, че Антони Марсиал няма да бъде продаде през зимния трансферен прозорец, въпреки че играчът не е в никак добра форма.

Марсиал остава - поне засега

Марсиал остава поне засега в Манчестър Юнайтед

Въпреки трудностите на Марсиал пред вратата, отбелязвайки само веднъж в 13 мача във Висшата лига, мениджърът на "червените дяволи" разкри, че клубът иска да задържи френския нападател поне до края на сезона. Бившата звезда на Монако пропусна последните три мача на Юнайтед поради неизяснено заболяване, което допълнително подхрани спекулациите за бъдещето му на "Олд Трафорд".

"Когато има някакви новини, тогава ще ги споделя. Но това не е в нашите планове и цели", лаконичен бе Тен Хаг.

28-годишният Марсиал е бил на разположение за трансфер през лятото, но е избрал да остане на "Олд Трафорд" за последната година от договора си, отхвърляйки интереса на клубове като Уест Хям и Фенербахче. Не е изключено той да остане в Манчестър за още една кампания, тъй като Тен Хаг предположи, че се водят преговори за удължаване на договорите с Марсиал, Аарон Уан-Бисака, Виктор Линдельоф и Ханибал Мейбри, тъй като клубът има опцията да удължи договорите си с допълнителна година. А Юнайтед сътвори истинско коледно чудо, като съумя да обърне Астън Вила, но според Тен Хаг си има конкрентно обяснение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички