Ерик тен Хаг обясни как е вдъхновил Манчестър Юнайтед за обрата над Астън Вила


Ерик тен Хаг обясни как е вдъхновил Манчестър Юнайтед за обрата над Астън Вила
Снимка: Getty Images

6055 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, разказа как е успял да вдъхнови отбора за обрата срещу Астън Вила снощи. Губейки след първата част с 0:2, на "Боксинг Дей" "червените дяволи" вкараха 3 гола през второто полувреме и победиха с 3:2.

Нидерландецът заяви, че по време на почивката е казал на тима си, че играе добре, а Вила е вкарал и двата си гола след статични положения, затова няма смисъл да променя нищо.

"Атмосферата на стадиона се промени значително от първото полувреме до второто, но ако погледнете първото полувреме, ние започнахме да губим преднина заради две статични положения. Това са моментите, в които ни липсваше концентрация.

Мисля, че играхме доста добре през първото полувреме и просто продължихме да опитваме и опитваме. Казах на отбора на полувремето: "Продължавайте да вярвате и продължавайте да правите това, което правите досега, че дори и повече", разкри Тен Хаг след мача, цитиран от "Daily Mail".

"Трябваше да прилагаме все повече и повече натиск. При 1-2 натиснахме по-силно и видяхте какво се случи. Още преди мача казах, че се противоспоставихме на Арсенал, на Ливърпул и ако играем по най-добрия начин, можем да победим всеки.

Вярвайте в това, дори когато губите с 0-2, защото това няма значение. Продължавайте да опитвате, покажете характера си и те го показаха днес. Мисля, че беше много добра отборна игра", допълни треньорът. При единия гол на Вила обаче те направиха Юнайтед за смях. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички