Ерик тен Хаг си отдъхна: През последната седмица много неща се обърнаха срещу нас


Ерик тен Хаг си отдъхна: През последната седмица много неща се обърнаха срещу нас
Снимка: Getty Images

1072 0

Ерик тен Хаг беше категоричен, че победата на Манчестър Юнайтед с 1:0 над Бърнли във Висшата лига е върнала самочувствието у неговите футболисти. "Червените дяволи" постигнаха труден, но ценен успех на "Търф Моор" след фантастичен гол на Бруно Фернандеш.

Коментарът на Тен Хаг след мача

"Духът, това бе ключът. Ние трябваше да се борим за трите точки. Следвахме планът за мача, бяхме дисциплинирани и успяхме да спечелим. През последната седмица много неща се обърнаха срещу нас, включително и резултатите. Видяхте днес и отговорът на игрището. Голът бе фантастичен. В мачовете срещу Байерн и Арсенал играхме много добре, но нямахме подобни възможности да вкараме. По отношение на отменения гол няма да казвам дали трябваше да е зачетен или не, но това е още едно решение, което бе срещу нас", сподели наставникът.

"Онана показа страхотен характер, той направи всичко, както трябваше да го направи. Представи се страхотно".

"Винаги говорим за характера, който искаме да показваме и тук нещата опира до това, което показваме на игрището. Притеснително е, когато имаш толкова много контузени футболисти. Вкарахме нови футболисти, които се представят добре. Имахме такива, които играха извън титулярните си позиции. Тази победа ще ни вдъхне увереност, но мачовете идват един след друг", завърши нидерландският специалист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Юнайтед е успял да отмъкне Хойлунд от ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички