"Не за първи път сме в подобна ситуация" - Маркъс Рашфорд с коментар за слабия старт на Манчестър Юнайтед


"Не за първи път сме в подобна ситуация" - Маркъс Рашфорд с коментар за слабия старт на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1506 0

Един от лидерите на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд даде интервю пред клубния сайт на "червените дяволи", в което коментира трудното начало на новата кампания:

"Мисля, че определено не стартирахме сезона по начина, по който се надявахме да го направим по време на предсезонната подготовка. Това е ясно на всички. Знаем, че във футбола най-важни са резултатите и съм сигурен, че в момента, в който спечелим труден и важен мач, ще тръгнем нагоре", обясни 25-годишният нападател и допълни:

"Не за първи път сме в подобна ситуация. Миналата година по това време пак беше така... Тогава дойде мач срещу Ливърпул (б.р. - спечелен с 2:1) и след това не допуснахме загуба у дома дълго време. Така че сме наясно, че една победа е способна да вдигне отбора, а след това зависи от нас самите да покажем постоянство - точно това, което ни липсва в момента".

Рашфорд бе запитан какво точно се е объркало за Юнайтед и отговори по следния начин: "Според мен, просто не вкарваме толкова голове, колкото преди, а в същото време допускаме повече. Ако бъдем малко по-компактни и си помагаме повече, ако сме по-солидни в защита, вярвам, че можем да победим всеки отбор в света".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Проблемът е във всичко" - Бруно Фернандеш с призив към футболистите на Манчестър Юнайтед!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички