Тен Хаг потвърди слухове за Манчестър Юнайтед: И аз, и клубът имаме вето за трансфери


Тен Хаг потвърди слухове за Манчестър Юнайтед: И аз, и клубът имаме вето за трансфери
Снимка: Getty Images

1954 0

Манчестър Юнайтед и Ерик Тен Хаг преминават през тежък период както на терена, така и извън него. Поражението срещу Байерн Мюнхен в първия мач от Шампионска лига само допринесе за трудния старт на сезона. Следващият мач на "червените дяволи", срещу който ще търсят задължителен успех е срещу Бърнли.

За лошата форма на Юнайтед са винени много фактори, но и някои личности, като новия вратар Андре Онана, който направи няколко грешки, довели до допуснати голове.

"Става дума за отбор и като отбор ние нямаме резултати в този момент, така че не може да се вини един определен играч. Всички ние носим отговорност.  Винаги казвам на моите играчи, че атакуваме с 11 и се защитаваме с 11. Когато един или двама не си вършат работата, това е като тесте карти, така че това не са само един или двама играчи", заяви мениджърът.

Критики за трансферите

По-рано Тен Хаг беше обект на критики заради предположения, че има конфликт на интереси, тъй като неговият агент Кеес Вос и неговата Sports Entertainment Group са продали различни негови клиенти на Юнайтед. Според Daily mail - SEG работи върху продажбите и привличанията на играчи през лятото, в което Юнайтед похарчи 178 милиона паунда за четири нови попълнения, като Вос беше в основата на всички трансфери.

"За решенията относно играчити и трансферите винаги е 50-50.  Двамата имаме вето – клубът, представляван от Джон Мърто (б.р. директор в Юнайтед), и аз. Така че никога не може да има отклонения". А след лошите резултати Бруно Фернандеш призова всички играчи да поемат отговорност.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички