Ерик тен Хаг се върна към кошмара срещу Ливърпул и разкри дали Бруно Фернандеш ще остане капитан на Манчестър Юнайтед


Ерик тен Хаг се върна към кошмара срещу Ливърпул и разкри дали Бруно Фернандеш ще остане капитан на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1554 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, даде пресконференция преди утрешното (9 март, 22:00 часа) домакинство на Бетис от 1/8-финалите в турнира Лига Европа. Очаквано, голяма част от въпросите към него бяха свързани с историческата загуба с 0:7 от Ливърпул през отминалия уикенд.

"Трябва да си направим някои заключения и вече говорихме за това. Изгледахме мача, сега трябва да се рестартираме и да покажем реакция. Футболистите не са ме подвели - ние сме в една лодка, борим се заедно, печелим и губим заедно", категоричен бе Тен Хаг, който след това допълни:

"Знаем, че в един сезон винаги ще има и неуспехи. Този очевидно беше огромен, но бяхме в серия от 23 мача и само едно поражение, това беше второто. То ни донесе много уроци, които могат да ни бъдат полезни в бъдеще".

"Срещу Ливърпул наистина се представихме под средното ниво, особено от гледна точка на манталитета. Искаме да печелим трофеи и трябва да се държим по различен начин. В неделя получихме солиден урок. Сега трябва да продължим и да гледаме напред. Да насочим цялата си енергия и фокус към следващия мач", посъветва нидерландецът.

Той бе запитан и дали ще отнеме капитанската лента на Бруно Фернандеш, каквито призиви се появиха в социалните мрежи от бесни фенове на "червените дяволи":

"Да, определено ще продължи да бъде капитан! Мисля, че той се представя чудесно през този сезон и изигра важна роля за позицията, на която сме. Той внася енергия в отбора, тича много и по правилния начин. Бруно е вдъхновение за целия тим. Никой не е перфектен, всеки прави грешки. Аз лично съм наистина щастлив, че имам Бруно Фернандеш в моя отбор", отсече в отговор мениджърът на Манчестър Юнайтед.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Разжалваният Бруно Фернандеш не е искал смяна при погрома от Ливърпул!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички