Ерик тен Хаг ще получи нов договор в Манчестър Юнайтед, независимо дали клубът ще има нов собственик


Ерик тен Хаг ще получи нов договор в Манчестър Юнайтед, независимо дали клубът ще има нов собственик
Снимка: Getty Images

2623 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е много близо до получаване на нов договор от управата на "червените дяволи". Въпреки че в момента текат преговори за продажбата на английския гигант, то това няма да се отрази върху работата на нидерландеца.

Тен Хаг бързо донесе промяна на "Олд Трафорд", издигайки Юнайтед от посредствеността, вече спечели Карабао Къп. Отборът му все още се бори както за ФА Къп, така и за Лига Европа, така че футболните ръководители сега искат да възнаградят настоящия мениджър с нов договор, независимо от резултата от преговорите за нови шефове, твърдят английски медии.

Семейство Глейзър е получило две оферти за закупуването на Юнайтед. Първата е от катарския банкер шейх Ясин Ал Тани от кралското семейство на емира на Катар, а втората от един от най-богатите британци сър Джим Радклиф с компанията Ineon.

Двамата вече са провели разговори на "Олд Трафорд" през последните три дни, като от Глейзър искат до 6 милиарда паунда, за да продадат европейския гигант.

Договорът на Тен Хаг

Тен Хаг пристигна от Аякс през лятото и подписа тригодишен договор за 27 милиона паунда с опция за удължаване на сътрудничеството с още една година, очаква се обаче много скоро условията да бъдат подобрени.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Маркъс Рашфорд заличава следите на Кристиано Роналдо в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички