Ерик тен Хаг се превръща в "спасителен пояс" за Грийнууд и бъдещето му в Юнайтед


Ерик тен Хаг се превръща в "спасителен пояс" за Грийнууд и бъдещето му в Юнайтед
Снимка: Getty Images

2594 0

Мейсън Грийнууд, който беше обвинен във физическо посегателство над приятелката си, се очаква завърне в отбора на Манчестър Юнайтед по молба на мениджъра Ерик тен Хаг.

Вестник "Sun" съобщава, че нидерландският специалист е взел решение да върне Грийнууд в отбора, а това бе нещо, което бе много малко  вероятно да се случи, тъй като обвиненията, повдигнати към британеца бяха доста сериозни.

В същото време има информация, че съотборниците на Грийнууд в "червените" дяволи също се надяват да видят младока обратно в съблекалнята и дават пълната си подкрепа това да се случи възможно най-скоро.

Единствената въпросителна според "Sun" e, че не е ясно как ще реагират феновете на Манчестър Юнайтед, когато Грийнууд излезе на терена и очакванията са той да бъде бурно освиркван при всяка своя поява на други стадиони при гостувания на британския гранд.

Има и други спекулации, които свързват нападателя, който не е стъпвал на терена от януари 2022 година, с преминаване под наем в отбори от чужбина, като голям интерес има от турските грандове Бешикташ и Галатасарай.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тен Хаг реши, че шестима футболисти ще напуснат Манчестър Юнайтед през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички