Магуайър предизвикал скандал в Манчестър Юнайтед, а Ерик тен Хаг беснее


Магуайър предизвикал скандал в Манчестър Юнайтед, а Ерик тен Хаг беснее
Снимка: Getty Images

10263 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, който е смятан за първото име в списъка с напускащи "Олд Трафорд". е ядосал страшно много своя мениджър Ерик тен Хаг с факта, че просто не иска да напуска клуба, предават английските медии.

Наскоро стана ясно, че британецът не влиза в плановете на нидерландския треньор, но въпреки това не иска да сменя своя отбор, защото знае, че няма да получава същата заплата в друг клуб. Бранителят има действащ договор с "дяволите" до 2026 година, като годишната му заплата е в размер на 10 милиона евро, което е огромна сума, като самият той се съмнява, че никой друг клуб не би му я предложил.

Има информации, че Тен Хаг е бесен от поведението на Магуайър и неговият инат, който не му позволява да напусне "Олд Трафорд". Британският бранител има желание да изпълни договора си в Манчестър и  да заработи 30-те милиона евро, които ще му се дължат до края на споразумението.

В Манчестър Юнайтед са готови на всичко, за да се отърват от Хари Магуайър, като дори наскоро стана ясно, че ще предприемат абсурдна крайност, за да се разделят с него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички