Две от най-големите звезди на Манчестър Юнайтед бяха наградени от Сър Алекс Фъргюсън (СНИМКИ)


Две от най-големите звезди на Манчестър Юнайтед бяха наградени от Сър Алекс Фъргюсън (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

1333 0

Две от най-емблематичните звезди на Манчестър Юнайтед получиха почетни плакети преди срещата на "червените дяволи" с Нюкасъл във Висшата лига.

Стражът Давид де Хеа и нападателят Кристиано Роналдо бяха наградени от най-успешния мениджър на "червените" - сър Алекс Фъргюсън.

Белгийският вратар вече има на сметката си 500 мача с екипа на Манчестър Юнайтед. Той се присъедини към клуба преди 11 години от Атлетико Мадрид и е неизменна част от титулярния състав от самото начало на кариерата си в Англия. Де Хеа има на сметката си седем трофея с Юнайтед. 

Към него се присъедини Роналдо, който бе отличен за отбелязването на своя 700 гол на клубно ниво през миналия кръг срещу Евертън. Португалецът донесе победата на Юнайтед след като влезе като резерва. Това бе и неговия първи гол за "червените дяволи" през новия сезон във Висшата лига. 

Кристиано дебютира за втори път за "червените дяволи" с два гола срещу Нюкасъл през миналия сезон, а старта му като титуляр не помогна на Манчестър да вземе трите точки от срещата със "свраките". Как се разви срещата може да видите ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички