Сър Джим Ратклиф се обърна към феновете на Манчестър Юнайтед, поиска време и търпение и внесе уточнение


Сър Джим Ратклиф се обърна към феновете на Манчестър Юнайтед, поиска време и търпение и внесе уточнение
Снимка: Getty Images

5444 0

Сър Джим Ратклиф, който придоби 25% от акциите на английския гранд Манчестър Юнайтед (срещу 1.03 милиарда паунда) се обърна към феновете на "червените дяволи" с отворено писмо.

"Исках да се обърна към Вас в този момент предвид огромната роля на феновете за бъдещето на Манчестър Юнайтед. Ние осъзнаваме нашата отговорност като пазители на клуба от ваше име", започва Ратклиф.

"Вярвам, че можем да донесем спортен успех на терена, за да допълним несъмнения търговски успех, на който клубът се радва. Всичко ще изисква време и търпение, заедно с най-високо ниво на професионално управление".

Още: Бягство от „Олд Трафорд“! Разсърдена звезда на Манчестър Юнайтед гледа към пачките в Саудитска Арабия

"Вие имате големи амбиции към Манчестър Юнайтед, както и ние. Няма гаранции в спорта и промяната може да отнеме време, но ние сме тук в дългосрочен план и заедно искаме да помогнем на Манчестър Юнайтед да се върне там, където му приляга - на върха в английския, европейския и световен футбол! Поемам много сериозно тази отговорност!", категоричен е богаташът, а за финал уточнява:

"Моля, имайте предвид, че финализирането на сделката трябва да претърпи обичайните процедури, преди да бъде одобрена, така че няма да коментираме публично клубни въпроси, докато нещата не бъдат окончателно завършени!".

"Олд Трафорд" е в края на нормалното си съществуване, има 3 варианта пред Манчестър Юнайтед

Гари Невил коментира идването на Ратклиф в Манчестър Юнайтед и отсече: Абсолютен позор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички