Ерик тен Хаг не спести нищо на Манчестър Юнайтед след 2:4 срещу Кадис


Ерик тен Хаг не спести нищо на Манчестър Юнайтед след 2:4 срещу Кадис
Снимка: Getty Images

3090 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, бе напълно откровен след загубата от Кадис с 2:4 в приятелски мач, който се проведе във вечерта на 7 декември. "Червените дяволи" бяха без голяма част от звездите си, които са с националните си отбори на Световното първенство в Катар!

"Беше очевидно, че бяхме заспали през първите 15 минути. Те бяха много опасни в транзиция. При втория гол не бяхме будни... много лоши защитни действия, особено от халфовете. Надбягаха ни, а това не е възможно, неприемливо е", категоричен бе наставникът, след като тимът му изоставаше в резултата с 0:2 още до 14-ата минута.

"При първия гол отново - статично положение, лоша организация и дисциплина - допускаш гол. След това се върнахме в мача, но не успяхме да изравним преди почивката. Не сме доволни от тази среща. Разбира се, винаги можеш да извлечеш позитиви от загуба, но днес негативите бяха доста повече", допълни още Тен Хаг пред клубната телевизия на отбора.

На почивката, при резултат 1:2, мениджърът извърши 10 смени и даде шанс на много младоци. В 48-ата минута един от тях - Коби Маино, се разписа за 2:2, но впоследствие испанците отбелязаха още две попадения за крайното 4:2 (57' и 77' минути).

"Те допринесоха с енергията си. Тичаха и се бориха, може би не винаги правилно подредени. Направиха някои грешки, но това беше добър урок за тях. Видяха, че малките грешки водят до големи последствия", завърши коментара си Ерик тен Хаг. Следващата контрола за английския гранд е на 10 декември от 19:00 часа - срещу Реал Бетис!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички