Жорже Мендеш "пробутва" Жоао Феликс на Манчестър Юнайтед за наследник на Кристиано Роналдо


Жорже Мендеш "пробутва" Жоао Феликс на Манчестър Юнайтед за наследник на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

2525 0

Португалският агент на Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш, се е заел със задачата да намери нов отбор на друг свой клиент, който има потенциала да наследи наскоро напусналия "Олд Трафорд" 5-кратен носител на "Златната топка".

Мендеш си е поставил за цел да убеди ръководството на Манчестър Юнайтед, че те трябва да подпишат с Жоао Феликс от Атлетико Мадрид и да го вземат като наследник на Роналдо, информира изданието "Fichajes".

Припомняме, че "червените дяволи" и Кристиано решиха да се разделят по взаимно съгласие след небезизвестното интервю на Роналдо с британския журналист Пиърс Морган, където на пух и прах бяха направени мениджърът на Юнайтед - Ерик тен Хаг, както и бивши легенди на тима.

Тази раздяла остави дупка в атаката на "дяволите", която управата иска да запълни. Атлетико Мадрид е готов да се раздели с Феликс за сума от порядъка на 85 милиона. Младият португалец не е доволен от игровото време, което получава на "Метрополитано", а неотдавна се появиха и новини, че не се разбира никак добре с мениджъра Диего Симеоне.

Феликс се превърна в най-скъпата покупка на гранда от Мадрид, като клубът плати за него 127 милиона евро на Бенфика през лятото на 2019 година. 23-годишният нападател може да се похвали със 129 изиграни мача за Атлети, 33 вкарани гола и 18 асистенции. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дейвид Бекъм кандидат за закупуването на Манчестър Юнайед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички