Манчестър Юнайтед дава 30 милиона + защитник за звезден нидерландски играч


Манчестър Юнайтед дава 30 милиона + защитник за звезден нидерландски играч
Снимка: Getty Images

1943 0

В английския гранд Манчестър Юнайтед следят зорко изявите на Дензъл Дъмфрис с екипа на Нидерландия на Световното първенство по футбол в катар.

Управата на "червените дяволи" е готова да извади 30 милиона както и да даде защитника си Диого Далот на Интер за услугите на 26-годишния Дъмфрис, твърди италианският журналист Чиро Венерато.

Ерик тен Хаг е почитател на играта на Дъмфрис и вярва, че той ще пасне отлично на неговата единайсеторка. Източникът обаче съобщава, че има голяма вероятност от "Джузепе Меаца" да отхвърлят подобна оферта и да искат много повече пари за своята звезда.

Самият Дъмфрис прави фурор с екипа на "лалетата" като е неизменна част от стартовия състав на специалист Луис Ван Гаал. На осминафиналите срещу САЩ - младият бранител направи 2 асистенции и реализира попадение, което според мнозина само му е вдигнало акциите.

Договорът на нидерландеца с Интер е до лятото на 2025 година, а очакванията са, че много скоро той може да смени своя клуб, а по всичко изглежда от Юнайтед са мотивирани да си подсигурят подписа му.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пробутват португалец на Юнайтед за заместник на Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички