Емилиано Мартинес и Унай Емери заговориха за "невъзможното" и му отвърнаха със "Защо не?"


Емилиано Мартинес и Унай Емери заговориха за "невъзможното" и му отвърнаха със "Защо не?"
Снимка: Catherine Ivill/Getty Images

2141 0

Мениджърът на Астън Вила Унай Емери обяви, че неговият отбор е в битката за титлата на Висшата лига този сезон, след като победи Арсенал и Манчестър Сити в последните си два мача. Вратарят Емилиано Мартинес също настоява, че "виланите" могат да се борят за златните медали на Острова.

Говорейки след победата над Манчестър Сити, Унай Емери похвали играчите си, като каза на репортери, че победа над Арсенал ще ги постави в битка за титлата във Висшата лига. След като победиха "артилеристите" вчера (9 декември), испанецът беше попитан за този коментар.

"Ще се борим, в микса сме. Да, защо не? Но не мога да говоря повече за това. Ние можем да сме щастливи, но трябва да бъдем и мотивирани, ако искаме да спечелим титлата", заяви Емери пред "talkSPORT".

Същият въпрос беше зададен и на вратаря на Астън Вила Емилиано Мартинес и аржентинецът беше оптимистичен относно шансовете на своя отбор.

"Разбира се, че сме в надпреварата за титлата. Когато победиш Сити и Арсенал в рамките на седмица е така. Контролирахме двата мача и оцеляхме. Вярвам в чудеса", сподели Мартинес.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тен Хаг е категоричен, че трябва да поеме отговорността след поражението на Юнайтед от Борнемут.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички