Артета: Заслужавахме да спечелим, горд съм с играта на Арсенал


Артета: Заслужавахме да спечелим, горд съм с играта на Арсенал
Снимка: Getty Images

5689 0

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, заяви, че това, което не му е харесало в мача с Астън Вила, е резултатът. "Топчиите" загубиха с 0:1, но испанецът заяви, че се гордее от представянето на своите футболисти.

"Много съм горд от начина, по който отборът игра на този стадион срещу този отбор. Заслужавахме да спечелим, но трябва да играем по-добре в наказателното поле и някои неща трябва да се наредят в наша полза", започна Артета, цитиран от "ВВС".

"Това, че не вкарахме, е само един аспект. Загубихме малко контрол, особено през второто полувреме, губехме топката, а и твърде бързо преминавахме в атака, защото имаше изкушение да изпратим топката зад защитната линия, играейки високо. Можехме да играем малко по-добре в този аспект", продължи той.

"Астън Вила е на мястото си, те, предвид домакинските им резултати, заслужават това, защото когато толкова много побеждаваш на свой терен, заслужаваш похвали.

Казах на футболистите да не падат духом, защото играха добре. Малцина са тези, които идват тук, играят така, както ние днес. Резултатът не е този, който ни трябва, но играхме както трябва" завърши испанецът. А ето колко точки са нужни на Арсенал, за да е шампион, според Артета. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички