Нюкасъл съобщи чудесни новини за 80-годишния си фен, който получи инфаркт на стадиона


Нюкасъл съобщи чудесни новини за 80-годишния си фен, който получи инфаркт на стадиона
Снимка: Getty Images

1403 0

На 17 октомври, по време на мача Нюкасъл - Тотнъм, фен на "свраките" получи инфаркт на трибуните и играта бе прекъсната в продължение на близо половин час.

Днес (28.10.) от Острова пристигна чудесната новина, че 80-годишният запалянко е бил изписан от болница!

Фенът, който се казва Алан Смит, получи сърдечен арест в края на първото полувреме на двубоя и дълго време получаваше помощ от медицинските лица на стадиона, преди да бъде откаран в близката болница. Заслуга за благополучния изход от инцидента имат и играчите на Тотнъм Серхио Регилон и Ерик Дайър, които веднага сигнализираха на главния съдия Андре Маринър за проблема и той насочи медицинските екипи към трибуните.

Интересно е да се отбележи, че в близост до Смит се е намирал и друг фен на Нюкасъл, който е лекар по професия и е използвал дефибрилатор върху него още преди пристигането на парамедиците!

"Изключително радостни сме да съобщим, че Алан Смит е изписан от болницата. Той ще прекара следващите няколко седмици възстановявайки се у дома и се надява до края на годината да се завърне на "Сейнт Джеймсис Парк", написаха от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички