Егоизъм: Ливърпул не разрешил на Мохамед Салах да играе за Египет на Олимпиадата в Токио


Егоизъм: Ливърпул не разрешил на Мохамед Салах да играе за Египет на Олимпиадата в Токио
Снимка: Getty Images

2199 0

Ахмед Мегахед, президент на египетската футболна федецария разкри, че футболистът на Ливърпул Мохамед Салах е имал голямо желание да играе на Олимпийските игри в Токио за своята страна, но ръководството на клуба категорично е отхвърлило тази възможност:

"Започнахме да преговаряме отдавна, защото видяхме желанието на Салах да участва на Игрите, но позицията на Ливърпул беше напълно неясна. За съжаление още през юни получих окончателното им решение, че няма да го пуснат", обяви той пред "АP" и добави:

"Това решение не е изгодно за нас, но трябва да се съобразим. Аз лично разговарях с представители на Ливърпул по този въпрос много пъти, но те отказаха категорично", поясни още Мегахед.

Летните олимпийски игри ще започнат на 23 юли и ще бъдат закрити на 8 август, докато сезон 2021/22 в английската Висша лига стартира на 14 август и именно заради това мърсисайдци не желаят да пуснат един от най-добрите си футболисти в Токио.  

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички