Едуар Менди разкри, че е бил на крачка от отказване от футбола


Едуар Менди разкри, че е бил на крачка от отказване от футбола
Снимка: Getty Images/Guliver

1642 0

Вратарят на Челси Едуар Менди сподели, че е обмислял да спре с футбола на 22-годишна възраст. Тогава стражът е останал без отбор цяла година, поради което сериозно е обмислял края на кариерата си.

"Година без отбор е много дълъг промеждутък от време. Започваш да се замисляш: "Може би това не е моето". За щастие с мен беше моето семейство. Увериха ме, че може да успея във футбола. Убедиха ме да не захвърлям започнатото", коментира Менди пред сайта на УЕФА.

"Когато останах без работа на 22 години, имах чувството, че бившият ми агент ме е изиграл. Вътре в себе си бях бесен. Бях разочарован, че се връщам у дома. Струваше ми се, че започвам всичко отначало. Дотогава бях независим и свободен. Имах жилище, заплата. И внезапно отново се нуждаех от помощ от семейството си, макар че преди аз импомагах. Беше ме срам. И разбира се нямах търпение - все пак това беше много дълга година", каза още той.

Ето кой бивш футболист на Челси е пожелал да се върне в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички