Еден Азар отсече: Ще се завърна отново към този, когото бях


Еден Азар отсече: Ще се завърна отново към този, когото бях
Снимка: Getty Images

3609 0

Еден Азар е един от суперталантите на световния футбол, който в последните сезони, остана някак си извън полезрението на широката общественост. Невероятните му изяви изчезнаха, а позицията му на неизменен титуляр, носещ своя отбор на гърба си, постепенно се превърна в посредствено представяне. 

Въпреки изумителните 6 гола, които неговата страна Белгия отбеляза на Полша в последния кръг на Лигата на нациите, нито едно от попаденията не бе дело на футболиста на Реал Мадрид. Той обаче въпреки всичко остана уверен в себе си, вярвайки, че отново ще постави името си на първите страници. 

"Винаги съм го казвал, ще се завърна към този, когото бях. Това ще се случи като играя повече мачове и записвам повече минути. Имах шансове, но за жалост ги пропуснах. Нека видим следващия път", коментира нападателят пред "RTL".

На белгийците предстои да гостуват на Уелс. Срещата е на 11-и юни, а Азар и компания могат да се възползват от "витаещите в облаците" от класирането си на Световното първенство в Катар "дракони". 

Бившият клуб на белгиеца Челси се върна във времето на своята бивша звезда, ето как

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички