Ед Уудуърд: Не очаквайте скъпи попълнения в Юнайтед това лято


Ед Уудуърд: Не очаквайте скъпи попълнения в Юнайтед това лято
Снимка: Getty Images/Guliver

2609 0

Изпълнителният вицепрезидент на английския гранд Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд заяви, че най-вероятно „червените дяволи“ няма да правят многомилионни трансфери през това лято заради финансовите последици от пандемията от коронавирус. „Червените дяволи“ са свързвани с привличането на нападателя на Тотнъм Хари Кейн и крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо.

Подобни сделки би означавало, че Юнайтед ще похарчи 330 милиона паунда за нови играчи. Ед Уудуърд обаче е категоричен, че подобно нещо няма да се случи. „Всички в света на футбола сме изправени пред огромни предизвикателства, като никой не бива да си прави излишни илюзии. Трансферният пазар през това лято ще е по-различен, това няма да е обикновен бизнес. Нашият приоритет е успехът на отбора, но трябва да видим какво ще е въздействието на това заболяване върху цялата индустрия. Трябва да видим какъв ще е срокът на трансферния прозорец и по-общата финансова обстановка преди да можем да говорим за завръщане към нормалното“, каза изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед.

Ед Уудуърд е ключова фигура зад много от решенията във Висшата лига и в Европа по въпросите, свързвани с справянето със ситуацията, породена от пандемията от коронавирус. А ето кой плеймейкър е свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички