Две звезди на ПСЖ изразили готовност за Тотнъм, готви се размяна на играчи


Две звезди на ПСЖ изразили готовност за Тотнъм, готви се размяна на играчи
Снимка: Getty Images

3645 0

От ПСЖ са подготвили вълнуваща оферта за размяна на футболисти към Тотнъм, като парижани са готови да се разделят с един или двама свои футболисти. Мениджърът на "шпорите" пък Антонио Конте отчаяно иска да освободи място в състава си, за да доведе нови попълнение.

Вярва се, че следните трима ще бъдат с нов отбор - рекордната покупка Танги Ндомбеле, Джовани Ло Селсо и Деле Али, като всички те могат да участват в сделката за размяна на играчи с парижани. Изданието 90min разкрива и кой може да поеме към Англия.

Двама футболисти са излезли напред и са изявили готовност да го сторят. Става въпрос за Юлиан Дракслер и за... Жоржиньо Вайналдум. Нидерландският полузащитник дойде едва през това лято след години в Ливърпул, но вече е готов да си тръгне от Франция и да се върне във Висшата лига.

Германският национал пък е с ПСЖ от 2017 година, когато дойде от Волфсбург. Преди часове пък се появи още по-любопитна информация, според която ПСЖ иска да привлече звезда от нападението на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички