В Тотнъм "ври и кипи", Ричарлисон открито се изказа срещу треньорския щаб


В Тотнъм "ври и кипи", Ричарлисон открито се изказа срещу треньорския щаб
Снимка: Getty Images

6242 0

Месец март започна катастрофално за Тотнъм - в рамките на 8 дена "шпорите" отпаднаха от ФА Къп (1.03.), пропуснаха шанса да се утвърдят в Топ 4 на Висшата лига със загуба от Уулвс (4.03.), а вчера (8.03.) бяха изхвърлени от Милан на 1/8-финалите в Шампионска лига.

По всичко изглежда, че напрежението в Северен Лондон достига връхната си точка, а думите на бразилеца Ричарлисон след равенството с "росонерите" само доказват това!

В коментар пред "TNT Sports", 25-годишният нападател открито се възпротиви на решението на Антонио Конте да го остави резерва в реванша срещу италианския гранд:

"Всичко вървеше добре, записахме две победи срещу Уест Хям и Челси (б.р. - в края на февруари, Ричарлисон беше титуляр и в двата мача). Изведнъж Стелини (б.р. - помощникът на Конте) ме остави на пейката, а после срещу Уулвърхемптън ме пусна за 5 минути. Попитах защо, но не ми казаха нищо. И, вчера, те ме накараха да направя фитнес тест, който, ако беше добър, щях да започна като титуляр срещу Милан. После в деня на мача ме оставиха на пейката... това са решения, които не мога да разбера", коментира разпалено Ричарлисон, който влезе на смяна срещу Милан чак в 70-ата минута.

"Да видим какво ще каже Конте утре, но не съм глупак - аз съм професионалист, работя всеки ден и искам да играя. Настоящият сезон, извинете ме за израза, е л*йн*н, защото не получавам игрови минути, страдах малко и от контузия. Но, когато вляза на игрището, давам живота си", категоричен бе нападателят на Тотнъм.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Антонио Конте извлече 'нещо позитивно' от провала на Тотнъм и заговори за уволнение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички